ÁLLÁSBÖRZE
2024.04.09-11.

ÁLLÁSBÖRZE​

2024.04.09–11.

ÁLLÁSBÖRZE​

2024. 04. 09 – 11.

Vadászd le

a legjobb állásokat
A BGE ÁLLÁSBÖRZÉN

A BGE Állásbörze nem csak egy rendezvény, ahol személyesen találkozhatsz munkáltatókkal, hanem egy vadászterület is a legjobb gyakornoki és pályakezdő álláslehetőségekért. Ha készen állsz, hogy szintet lépj a karrieredben, csatlakozz hozzánk a lehetőségek dzsungelébe április 9-11-én!

KVIK

2024.04.09.

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KKK

2024.04.10.

Külkereskedelmi Kar

PSZK

2024.04.11.

Pénzügyi és Számviteli Kar

Cégek

akiknél állásokat vadászhatsz

A kiállítók listája folyamatosan bővül 

Egyetemi hallgató, vagy friss diplomás vagy, és készen állsz elindulni a karriered felé vezető úton? Akkor itt a lehetőség! A BGE Állásbörze ugyanis megnyitja előtted a lehetőségek és a szakmai fejlődés kapuját április 9-11 között. Ne maradj le, regisztrálj még ma!

Kiket vár

A BGE ÁLLÁSBÖRZE?

Az BGE Állásbörzét a hozzád hasonló egyetemi hallgatóknak és pályakezdőknek álmodtuk meg. Akár gyakornoki állásokat keresel, akár az első munkahelyedre vadászol az egyetem után, vagy éppen karrierváltásban gondolkodsz néhány éves tapasztalattal, itt a helyed! Találkozz személyesen top munkáltatók képviselőivel, és kapcsolódj hozzád hasonló fiatal álláskeresőkkel!

3 ok, amiért neked szól ez a rendezvény

1

Álláslehetőségek egy helyen, egy időben

Unod már, hogy órákat töltesz álláportálok böngészésével, ráadásul eredménytelenül? Ha igennel válaszoltál, itt a helyed, hiszen a BGE Állásbörzén számtalan ajánlat között válogathatsz egy helyen, egy időben.

2

Szuper kapcsolatépítési lehetőség

Találkozz személyesen a különböző iparágak toborzóival, vállalatok képviselőivel! Tedd fel kérdéseidet szemtől-szembe, és nyerj betekintést a kiszemelt cégek mindennapjaiba tét nélkül!

3

Értékes nyeremények

Vegyél részt a börze Karrier Útlevél játékában, gyűjtsd össze a matricákat, és zsebeld be a legjobb állásajánlatok mellett az értékes nyeremények egyikét!

Miért éri meg

regisztrálnod?

1

Nem hagyunk segítség nélkül! A regisztrációt követően önéletrajz és motivációs levél mintát küldünk neked, hogy a lehető legfelkészültebben érkezz.

2

Minden héten felfedjük neked levélben az új kiállítókat, és az elsők között értesülhetsz a programokról és a börzével kapcsolatos legfrissebb hírekről – csak a legfontosabb infókat küldjük majd el neked!

3

A börze Karrier Útlevél játékában akkor lesz lehetőséged részt venni, ha beregisztráltál a börzére. Így, ha nem szeretnél lecsúszni a garantált ajándékokról és a nyereményekről, regisztrálj be már most!

Csatlakozz te is a BGE Állásbörzéhez és vadászd le a legjobb állásokat!